Un singur ingredient. Doar o varza si cina e gata, nu mai sta pe ganduri!

octombrie 16, 2019

Vă prezentăm o 2 metode delicioase de a prepara varza la cuptor. Se prepară foarte rapid, este ușor crocantă, suculentă și nemaipomenit de delicioasă. Vă vine în ajutor de fiecare dată când aveți nevoie de o gustare caldă și nu dispuneți de suficient timp liber pentru a o prepara. La fel, poate fi servită în calitate de garnitură pentru carne.

Ingredients

1 bucată Varză
120 g Unt moale
2 linguri Ierburi Provence
2 lingurițe Praf de usturoi
1/2 linguriță Sare

Instructions

  1. Tăiați atent varza în 4 bucăți egale, apoi fiecare bucată o mai tăiați în jumătate, astfel veți obține 8 bucăți egale. Ungeți cu unt moale fiecare bucată de varză, atât în interior, cât și exterior. Presărați-le cu praf de usturoi, ierburi italiene și sare. Puteți prepara varza prin 2 metode.
  2. Prima metodă: puneți 4 bucăți de varză într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C, pentru 25- 30 de minute, până se rumenesc. Prin această metodă varza este crocantă, o puteți servi ca atare sau cu un sos picant.
  3. A doua metodă: puneți 4 bucăți într-o pungă pentru copt, legați bine din ambele părți și transferați punga în tava de copt. Coaceți în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C, pentru 25- 30 de minute. Iar prin această metodă varza este moale, suculente și se potrivește perfect cu carne de porc, pasăre sau chiar și pește.
  4. Savurați cu plăcere!

0 comments