Un desert excelent care a cucerit milioane de pofticiosi – Rulouri cu crema de branza si mere

ianuarie 11, 2021

Așa un deliciu culinar cu siguranță ai mai văzut la nimeni. Rulourile cu cremă de brânză la cuptor însoțite de cuburi de mere caramelizate cu aromă de lămâie și scorțișoară sunt un desert destul de neobișnuit dar mega delicios și savuros. Nu doar că arată superb și au un gust irezistibil, dar și modul de preparare este unul simplu, fără prea multe complicații. După ce vei scoate această bunătate din cuptor și te vei lăsa cucerită, cu siguranță vei dori să fii prima care propune o astfel de delicatesse la o masă de sărbătoare.

Ingredients

4 bucăți Mere
50 g Unt
100 g Zahăr
1 linguriță Coajă de lămâie
1 linguriță Scorțișoară

Ingredients for Blat

350 g Brânză de vaci
20 g Unt
50 g Zahăr
1 linguriță Coajă de lămâie
1 bucată Lipie
1 bucată Ou

Instructions

  1. Puneți 50 g de unt la topit într-o tigaie, adăugați 100 g de zahăr și amestecați bine. Adăugați merele mărunțite și lăsați să se gătească.
  2. După câteva minute adăugați coaja de lămâie și lăsați compoziția să ajungă la punctul de fierbere.
  3. Apoi adăugați scorțișoara. După câteva minute luați de pe foc și transferați compoziția în tava de copt (cu dimensiunile de 15 x 25 cm) și nivelați.
  4. Puneți brânza de vaci într-un bol. Adăugați 50 g de zahăr, 1 ou și cu un blender mixați bine. În compoziția obținută adăugați coaja de lămâie și o încorporați cu o spatulă. Întindeți crema de brânză pe o lipie, și o rulați. Feliați ruloul în bucăți cu grosimea de 3-4 cm.
  5. Puneți rulourile peste merele din tavă și le ungeți cu un ou bătut. Dați tava la cuptorul preîncălzit la 180℃ pentru 20 min.
  6. Savurați cu plăcere!

0 comments