Tortul economic, fara coacere, cu gust dulce acrisor de mandarine va cuceri membrii familiei!

decembrie 7, 2020

Acest tort de mandarine se prepară atât de simplu și rapid încât modul de preparare va fi o distracție pentru tine. Fiecare gospodină ar trebui să aibă în carnetul de rețete un desert ușurel și delicios, potrivit pentru orice ocazii. Mai ales dacă au mai rămas niște mandarine și  nu  le mai vrea nimeni, nu aveți decât să le integrați în acest minunat tort. Blatul este unul simplu, de biscuiți măcinați cu unt, iar crema este din zahăr cu cremă de brânză și gelatină hidratată în sirop de mandarine. Nuanța intensă de portocaliu a mandarinelor și aroma fină a acestor fructe îmbie pe oricine să guste din această minunăție de tort.

Ingredients for Bază

120 g Biscuiți
90 g Unt

Ingredients for Cremă

500 g Cremă de brânză Philadelphia
4 linguri Zahăr
10 g Gelatină
50 ml Sirop de portocale

Ingredients for Decor

200 g Mandarine în sirop

Instructions

  1. Măcinați biscuiții într-un robot de bucătărie.
  2. Puneți biscuiții măcinați într-un bol și îi amestecați cu untul topit.
  3. Puneți amestecul în tava de copt cu diametrul de 20 cm și presați bine cu un pahar, astfel încât totul să fie bine nivelat.
  4. Într-un bol mixați crema de brânză cu zahărul. Adăugați gelatina hidratată în sirop de mandarine și amestecați cu un tel.
  5. Puneți ½ din cremă peste baza de biscuiți și repartizați uniform pe toată suprafața.Nivelați și puneți următorul strat de mandarine. Acoperiți cu următorul strat de cremă, după care urmează ultimu strat de mandarine. Dați desertul la frigider pentru 2-3 ore.
  6. Savurați cu plăcere!

0 comments