Tortul care nu dezamageste niciodata, se face rapid și e de nelipsit din meniul meselor festive

decembrie 2, 2020

Dacă diseară aștepți oaspeți și știi că nu prea ai timp să te ocupi și de desert, dar îți dorești să ai pe masă un tort preparat de tine, nu trebuie decât să cumperi un blat de tort, profiteroli și crema o prepari singură. Este un tort original, aspectuos, delicios și posibil de preparat în timp record. Se poate de spus că este cel  mai simplu tort din lume dar impresionant nu doar prin gust dar și aspect. După ce îi vei încerca vei opta pentru el mereu atunci când ești în pană de timp.

Ingredients

1 bucată Blat de tort de vanilie
25 bucăți Profiteroli
500 g Cremă de brînză
150 g Zahăr
400 g Frișcă bătută
10 g Zahăr vanilat
10 g Amidon
200 g Dulceață de vișine
50 ml Apă
100 g Fulgi de migdale

Instructions

  1. Într-un bol mixați crema de brânză cu zahărul. Adăugați zahărul vanilat, frișca bătută și mixați din nou. Trebuie să obțineți o cremă consistentă.
  2. Puneți blatul de tort pe un platou și puneți un strat generos de cremă. Deasupra puneți 25 bucăți de profiteroli. Așezați în jurul blatului un inel de tort.
  3. Puneți încă un strat generos de cremă și dați tortul la frigider pentru 30 min.
  4. Între timp prăjiți fulgii de migdale într-o tigaie încinsă. După ce ați scos tortul din frigider acoperiți și marginile cu cremă și puneți deasupra și pe lateral fulgii de migdale. În centru puneți dulceața de vișine și dați tortul la frigider pentru 2-3 ore.
  5. Savurați cu plăcere!

0 comments