Top 5 cele mai delicioase conserve pentru iarnă – savurați cele mai proaspete legume în plin sezon rece!

iulie 4, 2018

Vă prezentăm top 5 cele mai simple rețete, cu ajutorul cărora veți pregăti cele mai delicioase legume pentru sezonul rece. Adăugați un plus de gust, aromă și vitamine sezonului de iarnă. Alegeți rețeta preferată și bucurați-i pe cei dragi cu un deliciu deosebit de savuros. Serviți legumele în calitate de aperitiv la masa de sărbătoare și laudele nu vor întârzia să apară.

Roșii marinate la borcan pentru iarnă – o rețetă sigură și delicioasă!(tastați pe titlul rețetei)
Această rețetă de roșii marinate la borcan sunt un colac de salvare pentru orice gospodină, care nu are foarte mult timp la dispoziție pentru prepararea conservelor pentru iarnă. Veți rămâne încântați de rezultatul pe care îl veți obține, după ce veți marina roșiile urmărind pașii indicați mai jos. Sunt o garnitură fabuloasă pentru bucatele din carne sau cartofii copți.
Image and video hosting by TinyPic
Cei mai buni castraveți marinați după o rețetă simplă și delicioasă!(tastați pe titlul rețetei)
Marinarea – este o modalitate de conservare a alimentelor. Pentru prepararea castraveților marinați fiecare gospodină își are rețeta sa, noi vă propunem o rețetă unică și ușoară care va deveni preferată. Pentru această rețetă de castraveți aveți nevoie de doar câteva ingrediente simple.
Image and video hosting by TinyPic
Conopidă marinată – un aperitiv rece și delicios, perfect pentru orice garnitură!(tastați pe titlul rețetei)
Deseori nu avem idee ce aperitiv mai putem gati pentru garnitura deja preparată. Iată această rețetă este colacul de salvare în așa situații, deoarece se prepară foarte simplu, cu un efort minim și din ingrediente accesibile. Conopida preparată după rețeta dată, va deveni ușor crocantă, extrem de aromată și cu un gust de milioane.
Image and video hosting by TinyPic
Salata super rapidă din dovlecel proaspăt – extraordinar de gustos și sănătos!(tastați pe titlul rețetei)
Chiar dacă nu te dai în vânt după dovlecel, îți propunem o rețetă care te va face să te îndrăgostești de acest minunat ingredient. Salata din dovlecei este tare simplă și super de gustoasă. Această rețetă nu necesită experiențe în bucătărie și are mereu rezultatul reușit.
Image and video hosting by TinyPic
Fără asta, frigăruiul nu e frigărui- roșii în stil coreean!(tastați pe titlul rețetei)
Roșiile în stil coreean se prepară foarte simplu, trebuie doar să tăiați roșiile și să turnați deasupra amestecul de ardei, usturoi și verdeață. Peste o zi veți avea pe masă o gustare delicioasă, apetisantă și picantă, ideală pentru bucatele din carne sau un aperitiv pentru mesele festive. Preparați și savurați cele mai delicioase roșii!
Image and video hosting by TinyPic

Ingredients

Instructions

0 comments