SUPER RAPID, tort plasma de fructe in doar 15 minute

septembrie 6, 2020

Uneori se întâmplă să vă treziți cu musafirii la ușă și să nu aveți cu ce să-i serviți. Ei bine, tortul Plasma este perfect pentru astfel de ocazii. Toată lumea va fi impresionată de acest desert ideal care are un aspect de înghețată și un gust genial. În ceea ce privește căpșunele și fructele de pădure, le puteți înlocui cu absolut orice vă dorește inima, pentru că în orice combinații acest tort va ieși delicios.

Ingredients

500 ml Frișcă
400 g Smântână
200 g Zahăr
120 g Biscuiți măcinați
100 g Biscuiți
80 g Pișcoturi
2 Pliculețe Spumă pentru deserturi cu gust de frișcă
300 ml Lapte
6 g Gelatină
50 ml Apă
500 g Căpșuni
150 g Fructe de pădure
10 g Ciocolată cu lapte

Instructions

  1. Mixați frișca într-un bol. În alt bol puneți smântâna, zahărul și amestecați bine cu un tel. Adăugați gelatina hidratată în 50 ml de apă și amestecați. Turnați amestecul obținut în bolul cu frișcă și mixați toată compoziția. Puneți ½ din crema obținută într-un bol și adăugați 120 g de biscuiți măcinați. Amestecați bine și adăugați 200 g de biscuiți mărunțiți.
  2. Așezați primul strat de pișcoturi însiropate în lapte într-o tavă (cu diametrul de 28 cm) tapetată cu hârtie de copt. Puneți deasupra crema cu biscuiți și nivelați. Dați la frigider pentru 15 min.
  3. Puneți căpșunele mărunțite în bolul cu crema rămasă. Adăugați fructele de pădure și amestecați bine. Puneți compoziția obținută peste crema de biscuiți și nivelați. Dați la frigider pentru 15 min.
  4. Puneți spuma pentru deserturi într-un bol. Adăugați 300 ml de lapte și mixați. Acoperiți tortul cu spuma obținută și presărați deasupra cu ciocolată rasă. Dați desertul la frigider pentru 2 h.
  5. Savurați cu plăcere!

0 comments