Se amesteca totul si se baga la cuptor. Desertul care va culege laudele tuturor invitatilor!

noiembrie 30, 2020

Dai tava la cuptor pentru 30 min și ai desertul care va culege laudele tuturor, de la cel mai mare până la cel mai mic. Modul de preparare este unul cât se poate de simplu, de altfel ca și în cazul tuturor checurilor. Nu îți ia mai mult de 5 min să amesteci ingredientele, după care e treaba cuptorului. Este o rețetă foarte utilă atât în momentele când musafirii sunt la ușă, cât și la o gustare dulce de dimineață cu o cană de ceai. Păstrează această rețetă și nu vei regreta!

Ingredients

3 bucăți Ouă
1 pahar Zahăr
2 pahare Făină
1 pahar Lapte
5 ml Esență de vanilie
1 linguriță Praf de copt
3 linguri Cacao
100 ml Apă
10 g Unt
50 g Ciocolată neagră

Instructions

  1. Într-un bol mixați ouăle cu zahărul. Treptat încorporați laptele, uleiul, esența de vanilie, praful de copt și făina, mixând bine după fiecare. Turnați ½ din compoziție în alt bol.
  2. Într-un bol amestecați 3 linguri de cacao cu 100 ml de apă. Încorporați amestecul în unul din bolurile cu compoziția pentru aluat, amestecând cu un tel.
  3. Puneți un pahar în mijlocul tăvii de copt (cu diametrul de 26 cm) și turnați ambele compoziții simultan din părțile opuse. Deasupra presărați cu ciocolată mărunțită și dați tava la cuptorul preîncălzit la 160℃ pentru 30 min.
  4. Deasupra presărați cu ciocolată mărunțită și dați tava la cuptorul preîncălzit la 160℃ pentru 30 min.
  5. Savurați cu plăcere!

0 comments