Rulouri aperitive cu piept de pui și sos Buffalo – toți bărbații iubesc aceste plăcințele!

aprilie 25, 2017

Rulourile picante cu piept de pui și sos Buffalo sunt o gustare delicioasă, foarte consistentă și aromată, care va fi pe placut tuturor bărbaților. Cu puțină îndemânare și răbdare veți obține o mâncare cu adevărat gustoasă, ușor picantă și care o să vă fure doar câteva minute pentru preparare. Ingredientele sunt combinate în așa mod, încât această rețetă va ajunge una din cele mai întrebate din meniul dvs.

Ingredients

400 g Aluat pentru pizza
300 g Piept de pui fiert
100 g Unt topit
100 g Sos chilly
2 linguri Oțet
2 linguri Sos Worcestershire
1 bucată Cățel de usturoi
100 g Cașcaval
0.5 linguriță Sare
0.30 linguriță Piper negru măcinat
0.30 linguriță Praf de usturoi

Instructions

  1. Preparați sosul Buffalo mixând în robotul de bucătărie untul topit, sosul chilly, oțetul, sosul Worcestershire și usturoiul pisat. Turnați sosul Buffalo peste pieptul de pui fiert/mărunțit, adăugați cașcavalul ras, sarea, piperul negru măcinat, praful de usturoi și amestecați.
  2. Întindeți aluatul pentru pizza pe masă și puneți umplutura de piept de pui pe aproape toată suprafața aluatului, lăsând circa 2-3 cm pe margine liber.
  3. Rulați aluatul și tăiați-l în rulouri cu lățimea de circa 3 cm. Aranjați rulourile pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și dați tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C, timp de 30 de minute.
  4. Savurați cu plăcere!

0 comments