Ruladă din piept de pui cu legume și cașcaval – o idee genială de a cuceri milioane de inimi!

aprilie 14, 2017

Vă recomandăm cu mare drag să preparați aceste rulade din piept de pui cu legume și cașcaval, care nici nu aveți idee cât de ușor se prepară și ce gust fantastic au. Savurați gustul suculent al umpluturii din legume și cașcaval, îmbrăcate în piept de pui fraged și ușor crocant, datorită fulgilor de porumb.

Ingredients

400 g Piept de pui
200 g Ciuperci conservate
0.5 linguriță Sare
0.3 linguriță Piper negru măcinat
100 g Cașcaval
1 bucată Ceapă
1 bucată Ardei capia
3 linguri Pătrunjel
3 bucăți Ouă
100 g Pesmet
100 g Fulgi de porumb

Instructions

  1. Împărțiți pieptul de pui în patru fâșii. Pe un tocător acoperit cu folie alimentară, bateți cu ajutorul ciocanului pentru carne fiecare bucată de pieptul de pui. Asezonați fâșia de carne bătută cu sare, piper și adăugați un strat de cașcaval ras.
  2. Într-o tigaie cu ulei încins rumeniți ușor ceapa tăiată mărunt și ciupercile. Adăugați ardeiul capia și pătrunjelul tăiate mărunt. Lăsați compoziția să se gătească la foc mic timp de încă 3-5 minute.
  3. Puneți câte 3 linguri din umplutură de ciuperci deasupra cașcavalului și mai presărați încă un strat de cașcaval.
  4. Rulați pieptul de pui și treceți-l prin ou bătut, apoi prin pesmet, din nou prin ou bătut și într-un final prin fulgi de porumb mărunțiți.
  5. Aranjați ruladele pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și dați tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200˚C, timp de 45 de minute.
  6. Savurați cu plăcere!

0 comments