Pranz rapid la tigaie, pentru toti cei care nu au timp ca sa gateasca

octombrie 29, 2020

Pentru cei care nu dispun de prea mult timp ca să gătească un prânz fastuos avem soluția perfectă. Această rețetă este una simplă și economică, care include ingrediente ieftine și accesibile, dar cu un rezultat de necrezut. Este un fel de mâncare pregătit în timp record și fără prea multe complicații, care poate fi servit atât dimineața, la prânz, sau seara. Delicioasă, hrănitoare și sățioasă, această mâncare va deveni favorita voastră.

Ingredients

3 bucăți Cartofi
20 ml Ulei pentru prăjit
1 bucată Ceapă
1 bucată Ardei gras verde
1 bucată Ardei gras roșu
100 g Piept de pui
1 bucată Căței usturoi
1 linguriță Boia de ardei dulce
1 linguriță Coriandru
1 linguriță Sare
3 bucăți Ou
50 g Mozzarella

Instructions

  1. Feliați cartofii rondele subțiri și îi dați la prăjit într-o tigaie cu 20 ml de ulei pentru prăjit. După ce îi prăjiți, îi puneți pe un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei.
  2. Tocați mărunt ceapa, ardeiul gras verde și roșu, și le căliți într-o tigaie încinsă cu ulei. După ce s-au călit, adăugați pieptul de pui feliat, usturoiul pisat, boia de ardei dulce, piper negru, coriandru, sare, și amestecați bine. După ce s-a gătit de tot, luați compoziția de pe foc.
  3. Într-o tigaie unsă cu unt puneți ½ din cartofii prăjiți ca bază. Deasupra turnați 1 ou bătut și aveți grijă să fie distribuit uniform. Puneți umplutura și presărați deasupra cu mozzarella rasă. Acoperiți cu cartofii prăjiți care au rămas, turnați încă 1 ou bătut și dați tigaia pe foc. Acoperiți cu un capac și lăsați să se gătească. După ce s-a gătit pe prima parte, o întoarceți și pe cealaltă parte. La final gratinați cu pătrunjel.
  4. Savurați cu plăcere!

0 comments