Prăjitura ”Imperială” – o prăjitură rapidă și fără coacere care va fi pe placul tuturor

aprilie 26, 2017

Impresionați-vă persoanele dragi cu acest desert fabulos din 3 straturi pufoase de cremă diversă, care au o savoare cum n-ați mai încercat până acum. Savurați combinația delicioasă de budincă, frișcă, unt de arahide și cremă de brânză, gustul care va rămâne pe mult timp în memoria dvs. Toate straturile acestei prăjituri sunt atât de fine și pufoase, încât nu-i poți rezista tentației.

Ingredients

50 g Picături de ciocolată neagră
50 g Picături de ciocolată albă
450 g Biscuiți
100 g Zahăr
250 g Cremă de brînză
150 g Unt de arahide
400 g Frișcă bătută
1 plic Budincă de ciocolată
250 ml Lapte
130 g Unt topit
100 g Zahăr pudră

Instructions

  1. În robotul de bucătărie mărunțiți 430 g biscuiți și amestecați-i cu untul topit. Puneți biscuiții într-o tavă detașabilă (diametru 26 cm) și dați tava în frigider pentru 10 minute.
  2. Într-un bol amestecați budinca, zahărul și 100 ml. lapte, până se omogenizează compoziția. Turnați amestecul obținut într-o cratiță cu laptele rămas călduț și amestecați rapid să nu rămână cocoloașe.
  3. Turnați budinca peste stratul de biscuiți și dați tava în frigider pentru încă 10-15 minute.
  4. Într-un bol mixați crema de brânză, untul de arahide și zahărul pudră. Adăugați 100 g frișcă bătută și mixați omogenizați compoziția.Puneți amestecul obținut peste stratul de pudding și nivelați cu ajutorul unei lingure.
  5. Puneți frișca rămasă peste stratul de unt de arahide/cremă de brânză, nivelați și dați tava în frigider pentru 2 ore. Decorați tortul cu biscuiții rămași mărunțiți, picăturile de ciocolată neagră și albă.
  6. Savurați cu plăcere!

0 comments