Nu vei dori sa te imparti cu nimeni! Nu ai mai gatit pieptul de pui astfel

august 18, 2020

Pieptul de pui cu umplutură de legume preparat după această rețetă este atât de gustos încât ar putea deveni mâncarea dvs preferată. Carnea este foarte suculentă datorită umpluturii savuroase și este un fel de mâncare fantastic mai ales pentru mesele festive sau chiar și un simplu prânz consistent și delicios.

Ingredients

3 bucăți Piept de pui
100 g Maioneză
1 linguriță Muștar
2 bucăți Căței usturoi
1/2 linguriță Sare
1/2 linguriță Piper negru măcinat
1 linguriță Boia de ardei dulce
3 bucăți Ciuperci
3 bucăți Roșii cherry
3 bucăți Prune uscate
5 g Pătrunjel
1 bucată Ou
1/2 linguriță Sare
1 bucată Ceapă

Instructions

  1. Cu ajutorul unui cuțit desfaceți, dar nu până la capăt, fiecare piept de pui, pentru ca să aveți loc unde să puneți umplutura. Într-un bol amestecați maioneza cu muștarul, adăugați usturoiul tocat, condimentați cu sare, boia de ardei dulce și piper. Ungeți bine pieptul de pui pe ambele părți și în interior cu amestecul obținut. Lăsați să se marineze timp de 15 min.
  2. Între timp pregătiți umplutura: feliați mărunt ciupercile, roșiile și prunele. Apoi tocați ceapa și pătrunjelul. Puneți toate ingredientele într-un bol, condimentați cu sare, adăugați un ou și amestecați toate ingredientele. Puneți umplutura în interiorul fiecărui piept de pui, apoi transferați într-o tavă termorezistentă și dați la cuptor pentru 30 min la 190°C.
  3. Savurați cu plăcere!

0 comments