Nici nu ați știut cât de simplu se prepară delicioasele prăjituri „Ouă ochiuri”.

aprilie 14, 2017

Îndulciţi-vă cu un desert nou, demn de toate laudele. Prăjiturile „Ouă ochiuri” sunt atât de gustoase încât se topesc în gură, şi cu siguranţă va fi deliciul preferat al copiilor dumneavoastră. Preparaţi această prajitură apetisantă şi răsfăţaţi-i pe cei dragi.

Ingredients

150 g Cremă de brînză
6 linguri Ulei rafinat
1 bucată Ou
330 g Făină
50 g Zahăr pudră
1 plic Zahăr vanilat
0.5 linguriță Sare
1 linguriță Praf de copt
300 ml Lapte
1 plic Praf de budincă cu gust de vanilie
8 bucăți Jumătăţi de piersici din compot

Instructions

  1. Pregătiți crema. Într-un bol amestecați 150 ml. lapte cu 1 plic zahăr vanilat. În alt bol dizolvăm praful de budincă și 50 g. făina în 150 ml. lapte, apoi amestecați ambele conținuturi și puneți la fiert compoziția până se îngroașă.
  2. Pentru aluat omogenizați crema de brânză, un ou, lapte și ulei. Încorporăm apoi 280 g. Făină, zahărul pudră, praful de copt și sarea. Frământați aluatul până devine moale, fără să se lipească de mâini.
  3. Împărți-ți aluatul în 8 bucăți egale, dându-le o formă rotundă și puneți-le direct în tava tapetată cu hârtie de copt. În mijlocul fiecărei prăjituri faceți o mica gaură și turnați cremă iar în mijloc puneți câte o jumătate de piersic din compot. Coaceți prăjiturile în cuptorul preîncălzit la temperatura de 175°C timp de 20 minute.
  4. Savurați cu plăcere!

0 comments