Mix de bruschete cu Insalatissime RIO Mare – o gustare rapidă, sănătoasă și delicioasă!

iulie 21, 2019

Dacă nu dispuneți de mult timp și doriți o gustare rapidă și sănătoasă, atunci încercați neapărat această rețetă delicioasă. Vă îndemnăm să preparați aceste bruschete cu trei tipuri de salată RIO Mare. Sunt extrem de delicioase, consistente și sunt ideale atât pentru o gustare rapidă, dar le puteți lua și la un picnic.

Ingredients

1 bucată Baghetă franțuzească

Ingredients for Primul topping

160 g RIO Mare Insalatissime cu ton și amestec mexican (160 g)
5 bucăți Roșii zvântate (în ulei)
1 bucată Cățel de usturoi

Ingredients for Al doilea topping

160 g RIO Mare Insalatissime cu ton și porumb (160 g)
3 bucăți Frunze busuioc proaspăt
1 bucată Avocado
3 linguri Iaurt (2,5%)
1 bucată Cățel de usturoi
1 lingură Suc de lămâie

Ingredients for Al treilea topping

160 g RIO Mare Insalatissime cu ton și cous-cous (160 g)
50 g Brânză feta
3 bucăți Frunze busuioc proaspăt

Instructions

  1. Tăiați bagheta în felii cu grosimea de 1-2 cm și le ungeți cu ulei de măsline pe ambele părți. Înfierbântați bine tigaia pentru grill și puneți feliile de pâine, rumeniți ușor pe o parte și alta, să fie ușor crocante.
  2. Pentru primul topping: frecați feliile de pâine cu usturoi și puneți 2 lingurițe din mixul de Insalatissime ton și amestec mexican. Tăiați cuburi roșiile zvântate și le puneți haotic peste amestec.
  3. Pentru al doilea topping: preparați pasta: tăiați avocado în jumătate, înlăturați sâmburele și scoateți miezul cu o lingură. Puneți miezul într-un robot de bucătărie, adăugați iaurtul, usturoiul, sucul de lămâie și mixați până obțineți o pastă fină.
  4. Ungeți câteva felii de pâine cu pasta de avocado, puneți 2 lingurițe din mixul de Insalatissime cu ton și porumb și puneți câte o frunză de busuioc proaspăt.
  5. Pentru al treilea topping: puneți pe o felie de pâine 2 lingurițe din mixul de Insalatissime cu ton și cous-cous, aranjați câteva cubulețe de brânză feta și presărați cu busuioc proaspăt tocat.
  6. Savurați cu plăcere!

0 comments