In doar 15 minute, aceasta superfinete din cocos si ciocolata e gata!

octombrie 6, 2020

De când îți dorești să te răsfeți cu niște biscuiți rafinați într-o zi plăcută de weekend sau doar să ai o mică pauză dulce în zilele încărcate și stresante?  De multe ori nu ai chef, ești prea obosită să mai experimentezi ceva nou sau simplul când de a găti te sperie. Ei bine, această rețetă este perfectă pentru tine! Cu un minim de efort poți obține cei mai finuți biscuiți cu fulgi de cocos glazurați cu ciocolată topită. O gustare indispensabilă la o cană de ceai sau cafea.

Ingredients

30 g Gelatină
100 ml Apă
100 g Zahăr
8 g Zahăr vanilat
300 g Fulgi de cocos
150 g Ciocolată cu lapte

Instructions

  1. În 100 ml de apă adăugați 30 g de gelatină, 100 g de zahăr, 8 g e zahăr vanilat și mixați. După ce ați obținut o bezea, adăugați fulgii de cocos și amestecați bine până se încorporează totul.
  2. Umpleți o strecurătoare cu diametrul de 10-15 cm cu puțin din compoziția obținută, astfel dând formă biscuiților. Procedați la fel cu restul compoziției. Transferați biscuiții în tava tapetată cu hârtie de copt și dați la cuptor pentru 15 min la 170°C.
  3. Puneți 150 g de ciocolată cu lapte la topit în cuptorul cu microunde pentru 2 min. După ce scoateți biscuiții din cuptor, îi glazurați cu ciocolata topită.
  4. Savurați cu plăcere!

0 comments