Fara cuptor, oua, unt sau lapte – o prajitura economica, dar fina si moale. Gustul e divin!

decembrie 2, 2020

Dacă vrei să-ți impresionezi familia sau prietenii cu o prăjitură cum nu s-a mai văzut, atunci această rețetă este soluția. Acest desert arată absolut superb, doar te uiți la el și poți simți cum salivezi. Frumos stratificat cu un strat de mandarine în jeleu de vișine, urmat de o cremă fantastică din frișcă și încă un strat din jeleu de suc multivitamine, totul fiind susținut de un pandișpan pufos, acest desert nu poate fi decât un succes, garantat. Nu ratați această prăjitură minunată care va încânta pe fiecare. 

Ingredients

1 bucată Pandișpan
2 Cutii Mandarine în sirop
10 g Zahăr vanilat
500 ml Frișcă
100 g Zahăr
1 l Suc multivitamine
50 g Jeleu de vișine
20 g Amidon de porumb

Instructions

  1. Scurgeți siropul de la mandarine într-o cratiță pe foc. În siropul din cratiță adăugați jeleu de vișine și amestecați energic cu un tel.
  2. După ce ați obținut o masă omogenă, luați de pe foc și turnați jeleul peste mandarine și amestecați.
  3. Puneți pandișpanul pe un platou și în jurul lui fixați strâns inelul pentru prăjituri cu diametrul de 20 cm. Turnați jeleu cu mandarine peste pandișpan și dați tava la rece pentru 10 min.
  4. Între timp mixați frișca lichidă cu zahărul și zahărul vanilat. După ce ați scos tava din frigider, puneți crema obținută peste jeleu și nivelați ușor.
  5. Turnați sucul multivitamine într-o cratiță pe foc. Adăugați 20 g de amidon de porumb și 30 ml de apă. Amestecați bine și lăsați să ajungă la punctul de fierbere. După ce a fiert, luați de pe foc și dați la rece pentru 15 min. După ce s-a răcit, turnați atent compoziția peste crema de frișcă și dați desertul la frigider pentru 2 h.
  6. Savurați cu plăcere!

0 comments