E de inteles de ce dispar cat ai clipi, sunt magnifice – perisoare invelite in bacon

noiembrie 30, 2020

De obicei, perișoarele sunt gătite în supă, dar astăzi vă prezentăm o rețetă genială în care le veți găti la cuptor în felii de bacon. Nu este suficient că însăși chifteaua din carne tocată în sine este un preparat gustos și iubit de toți, dar pentru și mai multă savoare este ascunsă în interior o bucățică de cașcaval și asta nu e tot pentru că la final se vor da la cuptor învelite în felii de bacon ce vor forma o crustă cât se poate de delicioasă și arătoasă pentru cele mai bune perișoare. Dacă decideți să încercați această rețetă, vă garantăm că veți rămâne încântați de rezultat, dar nu vă veți putea bucura prea mult de ele pentru că dispar într-o clipită din tavă – atât sunt de apetisante. 

Ingredients

400 g Carne tocată
4 bucăți Felii de pâine
1 bucată Ceapă
1 lingură Muștar
2 linguri Pătrunjel
2 bucăți Ouă
1/2 linguriță Sare
1/2 linguriță Piper negru măcinat
1/2 linguriță Coriandru
1/2 linguriță Praf de usturoi
150 g Cașcaval
200 g Bacon

Instructions

  1. Înmuiați feliile de pâine în lapte și le fărâmițați cu o lingură. Puneți pâinea în bolul cu carne tocată, adăugați ouăle, ceapa tocată, pătrunjelul tocat, sare, praf de usturoi, coriandru, piper negru, muștar și amestecați bine toate ingredientele.
  2. Ungeți mâinile cu puțin ulei și din compoziția obținută formați chiftelele, în care veți pune în interior câte o bucățică de cașcaval.
  3. După ce ați acoperit cașcavalul, înveliți chifteaua într-o felie de bacon.
  4. Procedați la fel cu restul compoziției și transferați toate chiftelele în tava de copt (cu dimensiunile de 32 x 32 cm).
  5. Dați tava la cuptor pentru 20 min la 200℃.
  6. Savurați cu plăcere!

0 comments