Doar din 2 lipii prepari rapid un dejun consistent, super apreciat de cei dragi!

noiembrie 29, 2020

Cel mai rapid și savuros dejun 2 în 1. Prima gustoșenie va fi o mini pizza din 2 lipii, ouă și ceapă verde. Cu ouăle prăjite pe o bază de lipie, sub un strat generos de cașcaval decorat cu ceapă verde, se poate spune pe bună dreptate că este ceva ce nu poți refuza, la cum arată și aroma care o răspândește. Resturile de la lipiile care vor fi tăiate pentru a obține o formă rotundă nu se vor irosi, dar se vor folosi pentru a 2-a gustoșenie, mai exact o clătită din resturile mărunțite, 2 ouă, 1 roșie tocată și cașcaval cu ceapă verde. Ambele aspectuoase și nemaipomenit de gustoase.

Ingredients

2 bucăți lipii
200 g Cașcaval
6 bucăți Ouă
1/2 legătură Ceapă verde
1 bucată Roșie
1/3 linguriță Sare
1/3 linguriță Piper negru măcinat
20 ml Ulei pentru prăjit

Instructions

  1. Tăiați 2 lipii după forma unei farfurii.
  2. Luați primul cerc de lipie, îl puneți în tigaia cu ulei încins și puneți deasupra 4 ouă. Presărați deasupra cu 75 g de cașcaval și ½ legătură din ceapa verde tocată.
  3. Asezonați cu sare și piper și acoperiți cu celălalt cerc de lipie. Acoperiți tigaia cu un capac și lăsați să se gătească. După ce s-a rumenit bine pe prima parte, întoarceți turta pe cealaltă parte. Presărați deasupra cu 75 g de cașcaval, ceapă verde tocată și acoperiți cu un capac. După ce s-a gătit, o luați de pe foc.
  4. Mărunțiți resturile de la lipii și le puneți într-un bol.
  5. Turnați deasupra 2 ouă bătute, adăugați roșia tocată și ceapă verde. Asezonați cu sare și piper. Amestecați bine toată compoziția și o dați la gătit în tigaia încinsă. presărați deasupra 50 g de cașcaval și lăsați să se gătească sub capac. După ce e gata, o luați de pe foc.
  6. Savurați cu plăcere!

0 comments