Doar aranjez pe tigaie 7 foi de tortilla si astept 40 de minute! Rezultatul e WOW!

august 12, 2020

Îţi doreşti o plăcintă mai deosebită, dar nu prea ai timp şi nici chef să petreci prea mult  timp în bucătărie? Această plăcintă unică şi neobişnuită este cea mai potrivită pentru astfel de situații. Doar aranjează pe tigaie 7 foi de tortilla şi aşteaptă 40 minute, iar rezultatul te va da pe spate. Crocantă la exterior şi savuroasă la interior va impresiona pe oricine.

Ingredients

7 bucăți Tortillas (lipie)
100 g Cașcaval
1 bucată Ardei gras roșu
1 bucată Ardei gras galben
1 bucată Ardei gras verde
1 bucată Ceapă roșie
500 g Piept de pui
1 linguriță Boia de ardei dulce
1 linguriță Sare
1 linguriță Chimen
1 linguriță Boia de ardei iute
1/3 Cești Ulei de masline
2 bucată Ceapă verde
1 bucată Ardei iute
1 bucată Roșie
1 linguriță Coriandru

Instructions

  1. Preîncălziţi cuptorul la 180℃. Curăţaţi ardeii şi îi tăiaţi în felii medii. Decojiți ceapa şi o mărunţiţi, feliaţi şi pieptul de pui. Puneţi totul într-un bol şi adăugaţi paprika, sare, chimen, boia, ulei de măsline şi amestecaţi bine. Daţi la cuptor pentru 15 min.
  2. Ungeţi o tigaie cu ulei şi aranjaţi 6 foi de tortilla în jurul tigăii, una peste alta, în formă de cerc. Puneţi deasupra caşcavalul, apoi legumele cu pieptul de pui. Adăugaţi roşia tăiată mărunt, cozile de ceapă mărunţite, ardeiul verde iute mărunţit şi coriandrul. Puneţi deasupra caşcavalul rămas şi acoperiţi totul cu ultima foaie de tortilla. Pliaţi tortillele suprapuse şi daţi la cuptor pentru 40 min la 180℃.
  3. Savurați cu plăcere!

0 comments