Cel mai fin tort fara coacere! Foarte usor si gustos

octombrie 2, 2020

În caz că aveți nevoie de un desert fin și delicios, vă recomandăm acest tort simplu din biscuiți și pișoturi cu cremă de vanilie. Acest mic deliciu este unul cât se poate de rafinat dar și delicios. Crema de vanilie care se întărește la frigider în cele 2 h este una pe cât de delicată, pe atât de savuroasă și să nu uităm de o notă fină de lămâie pe care o posedă. În ceea ce privește modul de preparare n-aveți de ce să vă faceți griji pentru că se pregătește cât se poate de simplu și ușor. Încercați și voi această rețetă pentru un tort gustos fără coacere!

Ingredients

1 pahar Lapte
20 bucăți Pișcoturi
30 bucăți Biscuiți cu cacao

Ingredients for Cremă

1,7 l Lapte
80 g Făină
80 g Amidon de porumb
220 g Zahăr
10 ml Esență de vanilie
1 bucată Ou
1 bucată Coajă de lămâie

Instructions

  1. Însiropați pișcoturile ți biscuiții în 1 pahar de lapte și îi aranjați în tavă: 1 rând de biscuiți, următorul cu pișcoturi, iarăși unul de biscuiți și unul cu pișcoturi, până umpleți tava.
  2. Într-o cratiță pe foc puneți 1,7 l de lapte. Adăugați amidonul de porumb zahăr, esența de vanilie, 1 ou și coaja rasă de la o lămâie. Amestecați bine cu un tel și lăsați pe foc până capătă o consistență de cremă. Puneți crema peste biscuiții din tavă și dați la frigider pentru 2 h.
  3. Savurați cu plăcere!

0 comments