Cea mai usoara reteta de pizza cu cele mai putine calorii e aici! E sanatoasa si delicioasa

decembrie 31, 2020

Ești curioasă cum ar arăta o pizza fără gram de făină? Ei bine, e ceva senzațional, nu doar pentru că este exclus glutenul, dar pentru că blatul este unul din cartofi prăjiți cu ou, iar umplutura este din șuncă cu mozzarella și felii de roșii cherry. Este o pizza cât se poate de simplă, care demonstrează încă o dată că mâncarea simplă și ușoară e cea mai bună. Un deliciu pentru care puteți opta mereu la micul dejun pentru că se prepară rapid și ușor. Puteți fi siguri că copii îl vor adora, iar adulții îl vor îndrăgi.

Ingredients

2 bucăți Ouă
2 bucăți Cartofi
2 linguri Sos barbeque
100 g Șuncă
100 g Mozzarella
2 bucăți Roșii cherry
2 linguri Ulei pentru prăjit

Instructions

  1. Feliați cartofii rondele subțiri, și apoi fideluțe. Îi puneți într-o tigaie încinsă cu ulei, le dați o formă și acoperiți cu un capac. Într-un bol puneți ouăle, sarea, piperul și bateți bine cu un tel. Turnați ouăle bătute peste cartofii din tavă și acoperiți din nou cu un capac.
  2. După ce s-a gătit pe prima parte, o întoarceți pe cealaltă parte. Pe partea gătită ungeți cu sos barbeque, presărați cu 100 g de șuncă și 100 g de mozzarella. Puneți deasupra felii de roșii cherry și acoperiți cu capacul. Lăsați să se gătească timp de 5-10 min și apoi luați de pe foc.
  3. Savurați cu plăcere!

0 comments