Cea mai buna salata de vinete! Surprindeti oaspetii cu gustul misterios al acesteia!

august 19, 2020

Cea mai delicioasă salată de vinete. Toți care încearcă pentru prima dată nu-și dau seama că ingredientul principal sunt vinetele, deoarece în această rețetă au un gust foarte asemănător cu ciupercile. Printre ingrediente se numără și câteva ouă, ceapă și maioneză. Foarte delicată, nemaipomenit de gustoasă și foarte ușor de preparat, această salată nu poate lipsi de la o masă festivă. Chiar și cei care nu iubesc vinetele, vor îndrăgi această salată.

Ingredients

1 bucată Vinete
3 bucăți Ouă
2 bucăți Ceapă
50 ml Oțet
100 ml Apă
5 g Sare
2 g Piper negru măcinat
10 g Zahăr
100 g Maioneză

Instructions

  1. Curățați vânăta și tăiați-o în felii mărunte. Decojiți ceapa și o feliați mărunt. Puneți ceapa într-un bol, adăugați apă, oțet, zahăr și lăsați să se marineze timp de 20 min.
  2. Puneți ulei pentru prăjit într-o tigaie și prăjiți vânăta timp de 5-7 min, timp în care amestecați. Puneți vânăta prăjită într-o farfurie pe un prosop de hârtie ca să absoarbă excesul de grăsime. Între timp feliați ouăle fierte. Puneți vânăta într-un bol, adăugați ceapa, ouăle, condimentați cu sare și piper, adăugați maioneza și amestecați. Lăsați salata în frigider pentru 25- 30 min.
  3. Serviți cu plăcere!

0 comments