Bruschete cu pate de ton cu 3 tipuri de topping- cele mai delicioase bruschete pentru un mic dejun perfect și sănătos!

aprilie 12, 2018

Aceste bruschete cu pate de ton sunt foarte ușor și rapid de preparat. Sunt un aperitiv ideal când doriți să vă răsfățați apropiații cu un aperitiv de nota 10! Chiar și atunci când aveți oaspeți neașteptați în prag și nu aveți nimic pregătit, aceste bruschete sunt de mare ajutor. Puteți prepara bruschetele cu toate toppingurile și cu siguranță fiecare își va alege bruscheta cu toppingul preferat, astfel îi veți împăca pe toți.

Ingredients

1 bucată Baghetă franțuzească
1 bucată RIO Mare Pate Rustico cu ton și masline
1 bucată RIO Mare Pate Rustico cu ton și roșii
100 g Mozzarella
8 bucăți Frunze busuioc proaspăt
6 bucăți Ouă de prepeliță
1 bucată Castravete
10 bucăți Roșii cherry
100 g Ridiche
50 g Masline negre fără sâmburi
50 g Olive
50 g Brânză feta
3 linguri Ulei de masline
20 g Germeni de ceapă

Instructions

  1. Tăiați bagheta în felii cu grosimea de 1-2 cm și le ungeți cu ulei de măsline pe ambele părți. Înfierbântați bine tigaia pentru grill și puneți feliile de pâine, rumeniți ușor pe o parte și alta, să fie ușor crocante.
  2. Pentru primul topping: ungeți o felie de pâine cu 2 linguri de pate de ton cu olive, puneți câte 2 felii de castravete, 4 felii de ouă fierte de prepeliță, 2 felii de ridiche și câteva fire de germeni de ceapă.
  3. Pentru al doilea topping: ungeți o felie de pâine cu 2 linguri de pate de ton cu roșii, puneți cateva bucăți de roșii cherry, câteva bucăți de perle de mozzarella și presărați cu busuioc proaspăt tocat.
  4. Pentru al treilea topping: ungeți o felie de pâine cu 2 linguri de pate de ton cu olive, puneți câteva rondele de măsline, câteva rondele olive, câteva cubulețe de roșii cherry și presărați cu brânză feta mărunțită.
  5. Savurați cu plăcere!

0 comments