Aveti nevoie de 15 minute pentru o cina spectaculoasa! Piept de pui aromat, cu umplutura!

august 12, 2020

File de pui cu umplutură de brânză. Doar 15 minute şi cina e gata. Se prepară foarte simplu, uşor şi fără prea multe complicaţii. E atât de bun încât se poate servi ca atare sau cu o salată. Este ceva mai special şi unic, dar totodată şi foarte delicios.

Ingredients for Carne

3 bucăți Fileu de pui
1 linguriță Sare
1 linguriță Piper negru măcinat

Ingredients for Umplutură

100 g Spanac
150 g Cremă de brînză
1 linguriță Sare
100 g Cașcaval
3 bucăți Ou

Instructions

  1. Luaţi fiecare file şi faceţi de-a lungul o gaură cu cuţitul de cca 5 cm lungime şi 2 cm lăţime. Adăugaţi sare şi piper după gust. Puneţi în buzunarul obţinut un șervețel pentru a se păstra forma şi prăjiţi fileul de pui în tigaie pe ambele părţi. Apoi căliţi bine şi spanacul. Într-un bol puneţi brânza, 1 linguriţă de sare şi spanacul. Amestecaţi bine fărâmiţând brânza cu o furculiţă. Scoateţi șervețelul din adâncitura din fileu şi puneţi brânza cu spanac.
  2. Transferați fileul într-o tavă (cu dimensiunile de 25 x 15 cm). Fixaţi marginile adânciturii (umplute cu brânză) cu un beţişor şi daţi la cuptor la 180℃ pentru 20 minute. Scoateţi beţişorul şi acoperiţi adâncitura cu cașcavalul dat prin răzătoare, apoi puneţi în centru un gălbenuş de ou. Daţi la cuptor la 180℃ încă 5 minute şi cina dvs este gata.
  3. Savurați cu plăcere!

0 comments