Asa se prepara cele mai delicioase si crocante pulpe de pui! Iti vei linge buzele!

decembrie 1, 2020

Această rețetă ascunde secretul unei delicioase cine cu pulpe de pui și cartofi la cuptor. Prepară pulpele în acest mod și le vei obține crocante la exterior și suculente la interior, fără prea mult efort sau ore eterne de așteptare pentru că marinada îți face efectul imediat. Pe lângă asta vor avea o aromă irezistibilă și un gust pe măsură. Doar bagă în cuptor o tavă care conține cele mai delicioase pulpe pui pe bețe de frigărui însoțite de cartofi fri la cuptor și poți fi sigură că vei mulțumi pe toată lumea, ba chiar poți opta pentru această masă și atunci când ai parte de musafiri neașteptați.

Ingredients

4 bucăți Pulpe de pui
500 g Cartofi pai
1 linguriță Praf de usturoi
1 linguriță Boia de ardei dulce
1 linguriță Curcuma
1 linguriță Sare
1/2 linguriță Piper negru măcinat
50 g Ketchup
100 ml Sos de soia
20 g Miere de albine
30 g Muștar
50+50 ml Ulei rafinat

Instructions

  1. Puneți cartofii pai în tava de copt cu dimensiunile de 50 x 50 cm. Asezonați cu sare și turnați ulei. Deasupra tăvii poziționați un suport de metal pentru pulpele de pui
  2. Crestați pulpele de pui pentru a se marina cât mai bine. Le puneți pe toate într-un bol și turnați deasupra sosul de soia. Adăugați usturoi praf, boia de ardei dulce, curcuma, sare, piper negru, ulei și amestecați bine.
  3. Transferați o parte din pulpe în alt bol și le amestecați cu muștar și miere de albine.
  4. Înșirați pulpele pe bețele de frigărui și le transferați pe suportul de metal de pe tava cu cartofi. Dați tava la cuptorul preîncălzit la 180℃ pentru 45 min.
  5. Savurați cu plăcere!

0 comments