Așa faci cel mai bun cheesecake cu ciocolată, FĂRĂ COACERE. Te va lăuda toată lumea

mai 10, 2017

”Cheesecake-ul cu ciocolată” este cea mai fină prăjitură cu o umplutură extrem de gustoasă din lactate și ciocolată. Are un gust proaspăt, delicat și o aromă încântătoare. Acest desert aspectuos și sănătos va fi o capodoperă spectaculoasă pe mesele dumneavoastră.

Ingredients

300 g Biscuiți
150 g Unt
500 g Brânză de vaci
30 g Gelatină
400 ml Frișcă
270 g Ciocolată cu lapte
180 g Ciocolată neagră
300 ml Apă
1 bucată Banană
3 bucăți Căpșuni
1 linguriță Picături de ciocolată
1 lingură Cacao

Instructions

  1. Dizolvați într-un bol gelatina cu apă rece.
  2. Pentru pregătirea blatului: fărâmițați cu ajutorul blenderului biscuiții. Topiți într-o cratiță untul cu 100 g. ciocolată cu lapte. Când rămân ultimele bucăți netopite, luați amestecul de pe foc și continuați să amestecați pînă devine omogen. Amestecați firimiturile de biscuiți cu amestecul din ciocolată. Repartizați consistența într-o tavă (diametrul 26 cm) cu pereți detașabili, tapetată cu hârtie de copt. Puneți tava în frigider pentru 30 minute.
  3. Turnați în cratiță frișca, adăugați 180 g. ciocolată neagră și 170 g. ciocolată cu lapte. Topiți conținutul. Nu fierbeți, finisați procesul de topire nu la foc.
  4. Puneți în blender brânza de vaci, și amestecul de frișcă. Amestecați conținutul. Dizolvați gelatina în bol la baie de aburi. Lăsați-o să se răcească, apoi adăugați în blender la restul ingredientelor. Amestecați crema.
  5. Scoateți blatul din frigider. Turnați crema peste blat. Puneți cheesecake-ul în frigider pentru 3 ore.
  6. Presărați cacao peste prăjitură, aranjați feliile de banană la marginea prăjiturii. În mijloc formați un cerc din căpșunile tăiate în jumătate și presărați picături de ciocolată
  7. Savurați cu plăcere!

0 comments