Am umplut varza si am prajit-o! Ai mai gustat asa ceva?

septembrie 22, 2020

Așa gustoșenii de șnițel nu ați mai încercat vreodată. Sunt niște șnițele din varză cu umplutură din carne, mega delicioase, absolut savuroase și nemaipomenit de suculente. După ce carnea este rulată în frunzele de varză, apoi gătite la baia de aburi, acestea sunt tăvălite prin ou bătut, făină cu apă și prăjite în ulei încins. Atunci când ai nevoie de un aperitiv inedit, atunci poți fi sigur că pregătind aceste șnițele, nu vei da greș.

Ingredients for Umplutură

1 bucată Varză de pekin
300 g Carne de porc
150 g Ghimbir
70 g Ceapă verde
1 linguriță Sare
10 ml Sos de soia
1 linguriță Boia de ardei dulce
1 lingură Amidon de porumb
1 bucată Ou

Ingredients for Panare

2 bucăți Ouă
150 g Făină
200 ml Apă
1 linguriță Sare
150 g Făină
500 ml Ulei pentru prăjit

Instructions

  1. Mărunțiți carnea într-un robot de bucătărie. Adăugați ghimbirul mărunțit, ceapa verde tocată, boia de ardei dulce, sos de soia, 1 ou, amidon de porumb și amestecați bine.
  2. Puneți frunzele de varză la fiert. După ce au fiert, luați prima frunză, puneți la margine puțin din umplutură și rulați. Procedați la fel cu celelalte frunze. Transferați totul într-o cratiță și lăsați la baia de aburi timp de 15 min. Apoi le puneți într-un bol cu 2 ouă bătute. Amestecați 200 ml de apă cu 150 g de făină și 1 linguriță de sare. Tăvăliți varza umplută din ouă, în 150 g de făină, apoi prin amestecul de făină cu apă și prăjiți pe ambele părți într-o tigaie cu ulei încins.
  3. Savurați cu plăcere!

0 comments