Acestă rețetă de cheesecake fără coacere este ideal pentru o întâlnire cu prietenii și se prepară în doar 15 minute!

aprilie 24, 2018

Vă propunem să încercați cel mai rapid cheesecake cu nutella, nu necesită coacere și se prepară într-un timp record. Acest cheesecake fără coacere are un gust deosebit, crema este foarte fină, iar combinația dintre dulce- sărat este ideală. Chiar și cel mai capricios iubitor de dulce va rămâne uimit pe cât de delicios este această prăjitură. Cu mare drag poate să participe la prepararea acestui cheesecake și copii voștri, pentru că se prepară foarte ușor.

Ingredients

250 g Biscuiți
150 g Unt
360 g Nutella
460 g Cremă de brînză

Instructions

  1. Amestecați într-un bol mic untul cu 40 g de nutella, topiți amestecul la baia de aburi sau în cuptorul cu microunde. Puneți biscuiții într-un robot de bucătărie și îi fărâmițați bine, apoi puneți-i într-un bol și îi amestecați cu amestecul de unt topit cu nutella, dați la frigider până preparați crema.
  2. Cu ajutorul mixerului amestecați bine crema de brânză cu 320 g de nutella. Mixați timpe de 5 minute până obține o cremă fină și pufoasă, dați crema la rece pentru 5 minute. Între timp puneți amestecul de biscuiți sfărâmați într-o tavă ( cu diametrul de 20 cm ) tapetată cu hârtie de copt și nivelați bine cu un pahar.
  3. Peste blatul de biscuiți puneți amestecul din cremă de brânză cu nutella și nivelați bine. Crema trebuie să fie la un nivel cu blatul de biscuiți. Dați prăjitura la rece pentru minim 6 ore.
  4. Savurați cu plăcere!

0 comments