Această rețetă de lasagna cu bacon va deveni preferata dvs. Se gătește foarte ușor!

aprilie 16, 2019

Vă prezentăm cea mai rapidă și delicioasă rețetă de lasagna. Această rețetă se face cu mult mai rapid, decât lasagna originală și este tot atât de delicioasă, mai ales că este învelită în bacon. Preparați această rețetă de lasagna în bacon, o să vă placă atât de mult, încât numai pe ea o s-o gătiți.

Ingredients

250 g Carne tocată
1 bucată Ceapă
200 g Sos de roșii
1 linguriță Ierburi Provence
20 Felii Bacon
6 bucăți Foi de lasagna
500 ml Sos bechamel
200 g Mozzarella
2 linguri Ulei de masline

Instructions

  1. Preparați sosul bolognese: într-o tigaie înfierbântați uleiul de măsline și adăugați ceapa tocată, gătiți până devine rumenă, apoi adăugați carnea tocată. Amestecați și gătiți timp de 5 minute. Apoi adăugați sosul de roșii, condimentați cu ierburile de provence, amestecați și gătiți la foc mic până este gata.
  2. Într-o tavă pentru chec cu dimensiunea (22 cm x 9 cm x 7 cm), aranjați feliile de bacon una lângă alta, lăsându-le în afara tăvii pentru a acoperi lasagna la final.
  3. Puneți 2 foi de lasagna, turnați un strat de sos bechamel (⅓) și presărați cu un strat de mozzarella rasă.
  4. Urmează un strat de sos bolognese (½), încă 2 foi de lasagna și turnați încă un strat de sos bechamel (⅓) . Presărați cu mozzarella rasă și puneți un strat de sos bolognese (½) .
  5. Puneți ultimele 2 foi de lasagna, sos bechamel, presărați cu mozzarella rasă și acoperiți totul cu feliile de bacon. Dați tava la cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C, pentru 45 de minute.
  6. Savurați cu plăcere!

0 comments