Vinete umplute cu orez- bucurați-i pe cei dragi cu un prânz sățios și foarte delicios!

Preparation time
15 mins
Cooking time
40 mins
Difficulty
uşor
Serves
2 people
Meal course
Prânz
Posted on
1,00 bucată
Vânătă
150,00 g
Orez preparat în suc de roșii
150,00 g
Parmezan
120,00 g
Mozzarella
5,00 linguri
Ulei de masline
0,50 linguriță
Sare
1,00 bucată
Cățel de usturoi
Vinete umplute cu orez- bucurați-i pe cei dragi cu un prânz sățios și foarte delicios!

Bucatele preparate din vinete mereu au fost apreciate de toți, astăzi vă propunem o rețetă extraordinară. Dacă va mai rămas de ieri pilaf gătit în sos de roșii, nu vă rămâne decât să-l amestecați cu cașcaval și să umpleți o vânăta cu el, iar rezultatul final este unul absolut delicios. Nici nu va-ți fi gândit că puteți prepara altfel de prânz delicios și aspectuos.

  1. Tăiați vânata în jumătate și scoateți miezul cu o lingură. Puneți jumătățile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, condimentați cu sare și puneți câte o lingură de ulei în interior. Dați tava în cuptorul încins la temperatura de 180°C, pentru 30 de minute.
  2. Într-o tigaie încinsă cu ulei puneți cățelul de usturoi și miezul de vânătă tăiat cubulețe, căliți până sunt gata, apoi aruncați usturoiul.
  3. Într-un bol puneți orezul preparat în sos de roșii, adăugați vânăta călită, 130 g parmezan ras, mozzarella tăiată cubulețe mici și amestecați bine. Umpleți bărcuțele de vinete cu amestecul de orez și presărați cu parmezan ras și mai coaceți în cuptor încă 10 minute.
  4. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*