Un aperitiv gustos și original, care va cuceri toți oaspeții – ”Globulețe delicioase”

Preparation time
20 mins
Cooking time
15 mins
Difficulty
uşor
Serves
4-5 people
Meal course
Gustare
Posted on
300,00 g
Piept de pui
200,00 g
Cașcaval
3,00 linguri
Maioneză
2,00 Căței
Usturoi
100,00 g
Miez de nucă măcinat
30,00 g
Verdeață
30,00 g
Masline negre fără sâmburi
Un aperitiv gustos și original, care va cuceri toți oaspeții – ”Globulețe delicioase”

Sărbătorile de iarnă la români sunt caracterizate de un șir de tradiții și obiceiuri frumoase. Perioada în care fiecare casă găzduiește o atmosferă magică de sărbătoare cu brăduțul împodobit, lumânările aprinse și masa cu bucate alese. Pentru o ocazie atît de specială am hotărât să pregătim o gustare asortată cu tema de sărbătoare, globulețe cu piept de pui un deliciu nemaipomenit de gustos. Gustarea care va aduce rafinament și bun gust pe masa dvs.

  1. Fierbeți pieptul de pui. Când pieptul este deja fiert și răcit îl tăiați mărunt. Dați cașcavalul prin răzătoarea măruntă și amestecați-l cu pieptul de pui. Apoi adăugați usturoil pisat,verdeața mărunțită și maioneza. Amestecați bine tot conținutul.
  2. Mărunțiți miezul de nucă cu ajutorul unui blender.
  3. Tăiați măslinele în jumătăți.
  4. Din conținutul de piept de pui și cașcaval prelucrați sferele, determinându-le forma rotundă. Fiecare globuleț rostogoliți-l prin miezul de nucă măcinat. Apoi complectați decorul cu jumătățile de măsline care le aplicați pe vârful fiecărui globuleț. Mai apoi dintr-un fir de verdeață realizați inelușul fieărui globuleț pe care îl veți aranja frumos pe măslină la final. Globulețele de sărbătoare sunt gata
  5. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*