Uitați de salata Boeuf și preparați aceast aperitiv extraordinar de Revelion! Toți vor cere rețeta!

decembrie 19, 2018

Vă prezentăm o rețetă de tort delicios, cu ton și surimi. Acesta este un aperitiv deosebit de apetisant, delicios și sățios, la prepararea căruia veți avea nevoie de cele mai simple și accesibile ingrediente. Cu efort minim, obțineți un tort sărat, demn de masa de sărbătoare. Surprindeți-vă oaspeții cu un aperitiv original și laudele nu vor întârzia să apară.car

Ingredients

20 Felii Felii de pâine albă pentru toast
250 g Felii șuncă
250 g Felii de cașcaval
8 linguri Maioneză

Ingredients for Umplutura cu ton

150 g Ton bucăți la conservă
1 bucată Ceapă
1 bucată Roșie
150 g Măsline verzi
3 linguri Maioneză
1/2 linguriță Sare

Ingredients for Umplutura cu surimi

5 bucăți Frunză de salată
200 g Surimi
3 linguri Maioneză
1/2 linguriță Sare

Ingredients for Decor

1 bucată Morcov
5 bucăți Roșii cherry
10 bucăți Măsline verzi
20 g Ceapă verde

Instructions

  1. Pregătiți umplutura cu ton: Tocați ceapa și roșia cubulețe și le puneți într-un bol, adăugați măslinele verzi tăiate rondele, tonul mărunțit. Adăugați sarea, maioneza și amestecați bine.
  2. Pregătiți umplutura cu surimi: Tocați bețișoarele de surimi mărunt și le puneți într-un bol. Adăugați frunzele de salată tocate mărunt, sarea, maioneza și amestecați.
  3. Asamblați tortul: Tapetați cu folie de plastic o tavă cu diametrul (22 cm). Este ideal să folosiți pâine albă pentru toast, căreia îi tăiați coaja. Aranjați un strat de felii de pâine, în așa fel ca să acoperiți suprafața tăvii. Repartizați toată umplutura de surimi și aplatizați cu o lingură.
  4. Aranjați al doilea strat de felii de pâine, puneți umplutura de ton, nivelați și puneți al treilea strat de pâine. Acoperiți cu un strat de șuncă, apoi un strat de cașcaval. Înainte de a pune ultimul strat din pâine, ungeți feliile cu maioneză și puneți-le peste stratul de cașcaval (cu maioneza peste cașcaval). Acoperiți tortul cu folie de plastic și dați la rece pentru 4 ore (sau peste noapte).
  5. Scoateți tortul din tavă, îl puneți pe un platou și îl ungeți bine cu maioneză. Decorați cu jumătăți de măsline verzi, jumătăți de roșii cherry, felii subțiri de morcov și ceapă verde tocată.
  6. Savurați cu plăcere!

0 comments