Trufe de ciocolată- perfecte ca sa-ți alinți jumătatea cu cele mai delicioase ciocolate făcute chiar de tine!

Preparation time
15 mins
Cooking time
5 mins
Difficulty
uşor
Serves
4 people
Meal course
Desert
Posted on
140,00 g
Ciocolată neagră
140,00 g
Ciocolată cu lapte
115,00 g
Frișcă
3,00 linguri
Vin Cabernet Sauvignon
30,00 g
Ornamente pentru prăjituri
Trufe de ciocolată- perfecte ca sa-ți alinți jumătatea cu cele mai delicioase ciocolate făcute chiar de tine!

Aceste trufe de ciocolată sunt foarte ușor de preparat, sunt delicioase și ideale ca să le faci cadou persoanei dragi. Cu toții știm că dragostea trece prin stomac, așa că nu ratați să preparați această rețetă și să va răsfațați iubitul cu trufe făcute chiar de tine. Vă asigur că o să aprecieze gestul.

  1. Puneți ciocolata neagră, ciocolata cu lapte într-un bol și adăugați frișca fierbinte, vinul și amestecați. Puneți bolul la baia de aburi și amestecați până se topește. Acoperiți bolul cu folie de plastic alimentară și dați la frigider 1-2 ore.
  2. Luați din compoziție cu o lingură și formați biluțe medii, le puneți pe un platou tapetat cu hârtie de copt și dați la rece pentru 10 minute. Apoi treceți biluțele prin ornamente comestibile și le dați la rece pentru încă 30 de minute.
  3. Savurați cu plăcere! Sfat: Puteți să lăsați compoziția la răcit în bol, chiar și peste noapte. Păstrați trufele la frigider până să le consumați.

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*