Tot secretul e în borcan… N-am gustat niciodată așa pui gingaș!

Preparation time
15 mins
Cooking time
90 mins
Difficulty
uşor
Serves
4-6 people
Meal course
Prânz
Posted on
1,00 g
Carne de pui
2,00 bucăți
Morcovi
2,00 bucăți
Cepe
2,00 linguri
Sare
0,50 linguriță
Piper negru măcinat
500,00 ml
Apă
Tot secretul e în borcan… N-am gustat niciodată așa pui gingaș!

Vă prezentăm o rețetă mai neobișnuită de pui la borcan. Cu un efort minim și doar din ingrediente minime obții cel mai delicios pui preparat la borcan. Carnea este moale, suculentă și se desprinde foarte ușor de pe oase, astfel îți vei răsfăța familia cu o cină sănătoasă.

  1. Tăiați în bucăți carnea de pui, morcovul îl tăiați rondele, iar ceapa julien. Într-un bol amestecați sarea cu piperul și treceți prin amestec bucățile de carne. Aranjați în borcan (2 l) carnea și legumele, în straturi, alternați straturile până veți umple de 1/3 borcanul.
  2. Condimentați deasupra cu 1 linguriță din amestecul de sare cu piper și umpeți cu apă, atât cât să acopere legumele. Acoperiți borcanul cu un capac de staniu sau cu folie de aluminiu. Puneți borcanul pe o tavă de cuptor și dați borcanul la cuptorul rece. Porniți cuptorul la temperatura de 220°C și lăsați să se coacă timp de 90 de minute. Scoateți borcanul din cuptor, îl lăsați 10 minute la răcit, apoi îl răsturnați într-un bol.
  3. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*