Tortilla cu omletă pentru mic dejun sățios și delicios!

Preparation time
20 mins
Cooking time
15 mins
Difficulty
uşor
Serves
4 people
Meal course
Mic dejun
Posted on
60,00 g
Unt
60,00 g
Făină
250,00 ml
Lapte
150,00 g
Cașcaval
150,00 g
Bacon
1,00 bucată
Ceapă
1,00 bucată
Ardei iute
8,00 bucăți
Ouă
4,00 bucăți
Tortillas (lipie)
2,00 bucăți
Roșii
5,00 g
Piper negru măcinat
10,00 g
Sare
10,00 g
Pătrunjel
Tortilla cu omletă pentru mic dejun sățios și delicios!

Vă propunem un mic dejun savuros și sățios în stil mexican, care o să vă asigure energia pentru întrega zi. Combinația de ingrediente este delicioasă și sigur veți mai încerca această rețetă.

  1. Într-o tigaie pentru sos se topește untul și se amestecă cu făina pentru 1 min, după care se adaugă treptat laptele, amestecăm până se îngroașă sosul, se adaugă cașcavalul.
  2. Pentru prepararea umpluturii într-o tigaie cu ulei se sotează ceapa și ardeiul, după care urmează ouăle și baconul prajit. Amestecați până ouăle se gătesc, se adaugă puțin sos de cașcaval preparat mai devreme și se asezonează cu sare și piper.
  3. Compoziția de ou se pune pe fiecare tortilla se rulează și se aranjează pe tavă, la suprafață se toarnă tot sosul de cașcaval, se presară cu roșii tăiate și pătrunjel, se coace la temperatura de 200°C timp de 10 min.
  4. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*