Tort Pavlova cu fructe proaspete – un desert ușor și pufos!

Preparation time
40 mins
Cooking time
25 mins
Difficulty
uşor
Serves
6 people
Meal course
Desert
Posted on
5,00 bucăți
Albușuri de ou
450,00 g
Zahăr
10,00 g
Zahăr vanilat
500,00 ml
Smântână dulce 36 %
3,00 bucăți
Kiwi
200,00 g
Căpșuni
50,00 g
Mure
5,00 bucăți
Frunze Menta
Tort Pavlova cu fructe proaspete – un desert ușor și pufos!

Acest desert fabulos a fost o dedicație specială din partea unui chef australian pentru faimoasa balerină Ana Pavlova, acest chef a fost atât de impresionat de eleganța și rafinamentul primei balerine ruse, încât a hotarât sa creeze un desert la fel de diafan.

  1. Într-un bol amestecați albușurile și 350 g de zahăr, după care se pune acest bol pe baie de aburi până se topesc cristalele de zahăr.
  2. Compoziția de albuș și zahăr, se bate cu ajutorul unul malaxor timp de 7 min, până obțineți o spuma densă și stabilă.
  3. Pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, se formează 3 cercuri cu grosimea de 1,5 cm. Se usucă în cuptorul preâncălzit la 110°C timp de 30 min.
  4. Într-un bol amestecați smântâna dulce, 100 g. zahăr , 10 g zahăr vanilat, și se bate cu malaxorul până obțineți spumă.
  5. Se asamblează desertul, peste foile de bezea se pune crema de smântână dulce, garnisim cu fructe proaspete, în cazul nostru capșuni si kiwi. Poate fi servit imediat.
  6. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*