Tort Oreo Uriaș fără coacere- o rețetă mai rapidă și mai gustoasă nu ai încercat!

februarie 13, 2019

Pentru iubitorii de biscuiți Oreo, avem o rețetă fabuloasă de cheesecake fără coacere cu biscuiți Oreo. Acest tort este foarte fin, delicios, mănânci și nu te mai saturi de el. Încearcă și tu această rețetă rapidă, vei fi impresionat de gustul fantastic al acestui desert.

Ingredients

20 bucăți Biscuiți oreo
120 g Zahăr
200 g Cremă de brînză
300 ml Smântână dulce 36 %
90 ml Lapte
50 g Unt
7 g Gelatină
80 ml Apă

Instructions

  1. Separați biscuiții de cremă și îi mărunțiți cu ajutorul unui robot de bucătărie. Puneți mai mult de jumătate din cantitatea de biscuiți fărâmițați într-un bol și îi amestecați cu untul topit (cantitatea rămasă de biscuiți fărâmițați o veți folosi pentru decor).
  2. Puneți amestecul de biscuiți cu unt într-o formă pentru copt, cu diametrul (18 cm) și nivelați bine. Dați tava la rece până preparați crema.
  3. Puneți într-o cratiță crema separată de la biscuiți, adăugați zahărul și crema de brânză, laptele și amestecați continuu timp de 4-5 minute, până se topește zahărul.
  4. Luați crema de pe foc, lăsați la răcit pentru 2 minute, apoi adăugați gelatina (deshidratată în apă și topită), amestecați bine și lăsați să se răcească complet.
  5. Între timp bateți la viteză medie smântâna dulce pentru frișcă până devine fermă. Peste frișca bătută adăugați crema răcită și amestecați ușor cu spatula. Puneți crema obținută peste blatul de biscuiți și dați la rece pentru minim 5-6 ore.
  6. Decorați tortul cu cantitatea rămasă de biscuiți fărâmițați și îl scoateți pe un platou.
  7. Savurați cu plăcere!

0 comments