Tort Milky Way uriaș! Aflați cum într-un timp record să pregătiți un desert de care nu te poți sătura!

februarie 11, 2019

Vă prezentăm încă un desert mega delicios, este simplu, rapid și nu necesită coacere. Această prăjitură Milky Way este salvarea tuturor gospodinelor, atunci când vine weekend-ul și copii vor să se delecteze cu ceva dulce. Bucurați-vă familia cu un desert delicios de casă.

Ingredients

160 ml Lapte
125 g Zahăr
10 g Zahăr vanilat
220 g Unt
240 g Lapte praf
350 g Biscuiți din cacao
120 g Ciocolată neagră
10 g Ornamente pentru prăjituri

Instructions

  1. Turnați laptele într-o cratiță, adăugați zahărul, zahărul vanilat și amestecați. Lăsați la foc mediu până se topește tot zahărul și atinge punctul de fierbere. Luați cratița de pe foc și lăsați-o să se răcească.
  2. Folosind un mixer, bateți untul și turnați treptat amestecul răcit de lapte și zahăr. La sfârșit, adăugați treptat laptele praf și se amestecă până când compoziția are o consistență uniformă. (Dacă compoziția este prea densă, adăugați câteva linguri de lapte).
  3. Asamblați tortul în straturi pe un platou, într-o formă reglabilă cu dimensiunea (18 x 22 cm). Aranjați straturile în felul următor: biscuiți de cacao, crema albă, biscuiți de cacao, crema albă și biscuiți de cacao.
  4. Într-un bol puneți ciocolata ruptă bucăți, adăugați untul și o topiți în cuptorul cu microunde (la fel o puteți topi și la baia de aburi). Apoi o turnați peste stratul de biscuiți. Nivelați bine și dați prăjitura la rece pentru 3-4 ore.
  5. Savurați cu plăcere!

0 comments