Tort Kinder Bueno uriaș! Un desert fără coacere de-a dreptul fascinant

ianuarie 30, 2019

desDacă vă doriți ceva dulce cu adevărat delicios, atunci încercați această prăjitură. Tortul de biscuiți “Kinder bueno” se face foarte simplu și nu necesită coacere. Iar combinația dintre blaturi diferite de biscuiți se combină ideal cu cele două tipuri de cremă. Puteți prepara acest deliciu atât pentru familie, cât și pentru o sărbătoare.

Ingredients

20 bucăți Biscuiți din cacao
60 bucăți Biscuiți
200 ml Lapte pentru însiropat
500 g Nutella
600 ml Smântână dulce 36 %
50 g Unt
4 linguri Miere de albine
240 g Lapte praf
200 ml Lapte
500 g Mascarpone
100 g Miez de nucă măcinat

Instructions

  1. Într-o cratiță la foc mediu, puneți 200 ml smântână dulce pentru frișcă, adăugați mierea, untul, laptele praf (pentru a evita cocoloașele adăugați laptele praf treptat) și amestecați. Apoi adăugați 200 ml de lapte, amestecați până obțineți o compoziție fără cocoloașe.
  2. Lăsați la foc mediu până se îngroașă și amestecați continuu. Luați crema de pe foc și lăsați-o să se răcească puțin. Apoi adăugați 125 g de mascarpone, amestecați și adăugați nucile măcinate. Amestecați crema cu un tel și lăsați la răcit.
  3. Puneți într-un bol 200 ml de smântână dulce pentru frișcă și mixați-o până devine fermă. Adăugați 125 g de mascarpone și mixați până obțineți o cremă fermă. Adăugați treptat crema fiartă și răcită și amestecați ușor cu spatula.
  4. Asamblați tortul pe un platou într-o formă reglabilă cu dimensiunea (18 x 22 cm), aranjați un strat de biscuiți cu cacao îmbibați în 50 ml de lapte și ungeți cu un strat de nutella (150 g). Urmează al doilea strat de biscuiți din cei simpli îmbibați în 150 ml de lapte, urmează crema de mascarpone cu nuci și acoperiți cu restul de biscuiți simpli îmbibați în lapte.
  5. Într-un bol puneți 200 ml de smântână dulce pentru frișcă, adăugați 250 g de mascarpone și mixați până devine fermă. Adăugați 350 g de nutella și amestecați. Puneți crema obținută peste stratul de biscuiți, nivelați și dați la rece pentru minim 4 ore.
  6. Savurați cu plăcere!

0 comments