Tort fără coacere cu gust de înghețată – îți lingi degetele cât de delicios este!

septembrie 27, 2017

Vă îndemnăm să încercați rețeta unui tort special, cu gust fin și delicat de înghețată. Este o rețetă simplă pentru un tort nemaipomenit de bun. Datorită formei sale excepționale și bilelor din interiorul tortului, acesta nu seamănă cu un desert obișnuit. Răsfață-i pe cei apropiați cu un desert mega delicios.

Ingredients

300 g Pesmeți
250 ml Lapte condensat
50 g Unt
300 g Brânză de vaci
140 g Fistic
2 bucăți Ouă
550 ml Lapte
2 linguri Cacao
10 g Zahăr vanilat
20 g Gelatină
2 linguri Amidon de porumb

Instructions

  1. Cu ajutorul robotului de bucătărie măcinați pesmeții. Adăugați 50 ml. lapte condensat, 50 g. unt la temperatura camerei, 100 g. brânză de vaci și amestecați până se omogenizează conținutul.
  2. Puneți jumătate din amestec într-un bol, adăugați cacao și 25 ml. lapte și amestecați. Formați bile din conținutul obținut. În amestecul rămas adăugați fisticul și 25 ml. lapte și amestecați. Formați bile din amestecul cu fistic.
  3. Aranjați inelul reglabil (22 cm) într-o farfurie și puneți una lângă alta bilele obținute. Puneți în frigider până la prepararea cremei.
  4. Dizolvați gelatina în 100 ml. lapte. Într-o cratiță amestecați ouăle și amidonul de proumb. Treptat turnați laptele și amestecați. Puneți amestecul la foc mediu până se îngroașă, amestecând continuu. Puneți crema într-un bol și adăugați gelatina dizolvată, 200 ml. lapte condensat, 200 gr. brânză de vaci, zahărul vanilat și mixați până obțineți un amestec omogen.
  5. Puneți într-un bol 2 polonice de cremă pentru decor, restul cremei turnați-o peste bile. Puneți în frigider pentru 30 minute crema din bol și tortul. Puneți crema într-o pungă decorativă și decorați tortul.
  6. Savurați cu plăcere!

0 comments