Tort din biscuiți “Lion” – un desert fără coacere de-a dreptul fascinant!

aprilie 1, 2019

Vă prezentăm o rețetă a celui mai gustos tort fără coacere. Acest tort este sofisticat, deosebit de aspectuos și este un deliciu demn de cele mai notorii restaurante, gata în doar 20 de minute!

Ingredients

400 g Biscuiți
300 g Lapte condensat fiert
120 ml Frișcă lichidă 30%
8 linguri Zahăr pudră
500 g Mascarpone
300 ml Frișcă lichidă 33%
5 bucăți Batoane de ciocolată Lion

Instructions

  1. Puneți într-o formă cu pereții detașabili cu dimensiunea (20x34cm) primul strat de biscuiți și repartizați uniform stratul de lapte condensat fiert, nivelați bine și puneți al doilea strat de biscuiți.
  2. Preparați crema: Într-un bol mixați brânza mascarpone cu cele 120 ml de frișcă lichidă de 30% și 4 linguri de zahăr pudră, mixați la viteză mică până devine fermă.
  3. La cremă adăugați 3 batoane de ciocolată Lion tocate mărunt și amestecați ușor cu spatula. Peste biscuiți repartizați toată crema și nivelați. Apoi aranjați următorul strat de biscuiți.
  4. Bateți cele 300 ml de frișcă lichidă de 33% cu 4 linguri de zahăr pudră până devine fermă, apoi o puneți peste stratul de biscuiți și nivelați. La final presărați cu cele 2 batoane de ciocolată Lion tocate mărunt. Dați tortul la rece pentru 8 ore.
  5. Savurați cu plăcere!

0 comments