Tort de iaurt cu ananas- cel mai gingaș tort fără coacere, merită să-l încercați!

Preparation time
30 mins
Cooking time
10 mins
Difficulty
uşor
Serves
6 people
Meal course
Desert
Posted on
800,00 g
Felii ananas la conserva
200,00 g
biscuiți Savoiardi
400,00 g
Frișcă
500,00 g
Iaurt de ananas/ Iaurt natural
3,00 linguri
Lapte condensat
15,00 g
Gelatină
100,00 ml
Apă
Tort de iaurt cu ananas- cel mai gingaș tort fără coacere, merită să-l încercați!

Vă prezentăm o rețetă ușoară, rapidă și nu necesită coacere.Tortul de frișcă cu ananas este un desert proaspăt și extrem de delicios! Are un aspect foarte atrăgător și este excelent pentru a fi făcut simplu, fără a porni cuptorul!

  1. Scurgeți sucul de ananas de la o conservă, într-un bol mic. Scufundați rapid fiecare biscuit în suc și puneți-i într-un inel detașabil (diametrul 22 cm), acoperiți cu biscuiți doar fundul platoului, pentru a forma baza de tort. În jurul formei detașabile puneți vertical feliile de ananas.
  2. Într-un bol puneți frișca și o mixați la viteză medie până devine destul de fermă. Apoi adăugați laptele condensat și amestecați bine cu telul, adăugați iaurtul de ananas și amestecați din nou. Taiați bucăți medii feliile de ananas de la o jumătate de conservă, (1 conservă de ananas opriți pentru decor). Adăugați bucățile de ananas la cremă și amestecați ușor cu spatula.
  3. Într-un bol mic dizolvați gelatina în apă rece, amestecați și lăsați să se umfle. Apoi încălziți la foc mic până se topește toată gelatina. Adăugați gelatina dezhidratată în cremă și amestecați bine până se încorporează tot. Turnați crema în formă peste blatul de biscuiți, nivelați bine și decorați cu felii de ananas. Dați la rece pentru 2-3 ore. Înainte de servire, scoateți inelul detașabil.
  4. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*