Tort de biscuiti fara coacere – gata în doar 20 de minute!

iunie 5, 2019

Vă prezentăm încă o rețetă de tort de biscuiți, care nu necesită coacere. Este un desert ce se prepară foarte ușor și rapid, din cele mai accesibile ingrediente. Tortul din biscuiți se prepară foarte simplu, iar rețeta acestuia deseori se dovedește a fi o adevărată baghetă magică pentru multe gospodine.

Ingredients

450 g Biscuiți
2 Pliculețe Praf de budincă cu gust de ciocolată
1 l Lapte

Ingredients for Decor

100 g Ciocolată cu lapte
80 ml Frișcă lichidă 30%
30 g Ciocolată albă

Instructions

  1. Mărunțiți biscuiții în bucăți mici. Puneți într-o cratiță budinca cu gust de ciocolată, adăugați laptele și amestecați bine cu un tel. Puneți cratița la foc mic și țineți până se începe a îngroșa, amestecând continuu.
  2. Turnați budinca fierbinte peste biscuiții mărunțiți și amestecați bine. Puneți amestecul obținut într-o formă detașabilă cu diametrul (18 cm) tapetată cu folie acetat (sau folie de plastic). Nivelați bine și dați la rece pentru 2 ore.
  3. Puneți picăturile de ciocolată într-un bol și adăugați frișca lichidă fierbinte. Lăsați 1 minut, apoi amestecați până se topește.
  4. Scoateți tortul din formă, transferați-l pe un platou și decorați-l cu glazura de ciocolată. Dați tortul la rece pentru 30 de minute, până se întărește glazura. La dorință decorați tortul cu ciocolată albă topită.
  5. Savurați cu plăcere!

0 comments