Tort cu nucă de cocos și zmeură – un desert demn de laude în doar 15 minute!

Preparation time
15 mins
Cooking time
5 mins
Difficulty
uşor
Serves
6 people
Meal course
Desert
Posted on
300,00 g
Biscuiți
100,00 g
Zahăr pudră
200,00 ml
Lapte
300,00 g
Smântână dulce 36 %
1,00 bucată
Lămâie
350,00 g
Zmeură
100,00 g
Fulgi de cocos
100,00 g
Lapte condensat
Tort cu nucă de cocos și zmeură – un desert demn de laude în doar 15 minute!

Un desert ușor în preparare cu gust fin și puțin zahăr. Când ai oaspeți și dorești să prepare ceva dulce dar nu ai mult timp la dispoziție, noi îți propunem să prepare acest desert fără coacere care îi va încânta pe toți la sigur.

  1. Într-o tigaie se adaugă zmeura, 30 ml apă, 60 g zahăr pudră și sucul de la jumătate de lămâie, se amestecă și se fierbe la foc mediu pentru 8 min. Se pasează și se trece prin sită.
  2. Smântâna dulce se bate cu ajutorul unui malaxor, după care se adaugă fulgii de cocos, zahărul pudră și laptele condensat.
  3. Într-o tavă se aranjează un strat de biscuiți înmuiați în lapte, peste care se aranjează un strat de cremă de cocos, după care iar biscuiți și cremă, al șaselea strat va fi gemul de zmeură peste care se pune ultimul strat de biscuiți, se acoperă cu cremă și se presară cu fulgi de cocos.
  4. Se ține la frigider 30 minute.
  5. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*