Tort cu brânză dulce, pișcoturi și ciocolată. Este un tort care te va face sa îl repeți.

Preparation time
25 mins
Difficulty
uşor
Serves
6 people
Meal course
Desert
Posted on
12,00 bucăți
biscuiți Savoiardi
250,00 g
Brânză de vaci
3,00 bucăți
Piersici
1,00 lingură
Cacao
375,00 ml
Lapte
15,00 g
Gelatină
30,00 g
Ciocolată neagră
6,00 linguri
Zahăr pudră
Tort cu brânză dulce, pișcoturi și ciocolată. Este un tort care te va face sa îl repeți.

Vă prezentăm o rețetă minunată de tort cu brânză dulce și pișcoturi. Este ușor de preparat și nu e nevoie să pornești cuptorul. Acest desert este foarte fin și delicios, este preferat atât de maturi, cât și de cei mici. Preparați cu mare drag acest desert sănătos pentru micuții voștri, vor fi în culmea fericirii și vor savura fiecare bucățică de tort.

  1. Într-un bol puneți laptele rece și amestecați cu gelatina, lăsați 10 minute să se umfle, apoi încălziți la baia de aburi până se topește. Într-un bol încăpător puneți brânza, adăugați amestecul de lapte cu gelatină și cu ajutorul unui blender vertical amestecați bine până la omogenizare.
  2. Împărțiți egal compoziția de brânză în două boluri. Într-un bol adăugați pudra de cacao, 3 linguri de zahăr pudră și amestecați, iar în celălalt bol adăugați piersicii tăiați cubulețe și 3 linguri de zahăr pudră și la fel amestecați bine. Dați cremele la rece pentru 10 minute.
  3. Asamblați tortul într-o tavă de chec cu (dimensiunile 27x17x7 cm), tapetată cu folie alimentară. Puneți primul strat crema albă cu piersici, urmează un strat de pișcoturi, apoi acoperiți cu crema de cacao și ultimul strat de pișcoturi. Dați tortul la rece peste noapte. Scoateți tortul pe un platou și presărați generos cu ciocolată rasă.
  4. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*