Top 5 rețete delicioase de plăcinte, pe care trebuie să le cunoașteți și voi!

iulie 9, 2018

Vă prezentăm cele mai simple rețete de plăcinte. Veți obține plăcinte aromate, apetisante și sățioase, ce se topesc în gură. Le puteți servi în calitate de o gustare sau ca fel principal, alături de garnitura preferată. La fel, pot fi cu ușurință luate la pachet și savurate la un picnic sau la pauză.

Plăcințele turcești – o rețetă nemaipomenit de gustoasă, pregătită în doar 30 de minute!(tastați pe titlul rețetei)
Cu siguranță la toți ne plac plăcintele, dar când ne gândim cât timp trebuie pentru prepararea lor, tot le amânăm de fiecare dată. Noi vă propunem să încercați această rețetă de plăcințele turcești. Sunt nemaipomenit de gustoase, dar și se prepară în timp record.
Image and video hosting by TinyPic
Plăcinte din blat pe bază de iaurt cu umplutură de cașcaval – savurează gustul fierbinte, cunoscut din toate timpurile!(tastați pe titlul rețetei)
Împresionați-vă persoanele dragi cu aceste plăcințele calde, care o să înmiresmeze toată casa cu o aromă irezistibilă. Urmărind pașii indicați mai jos, veți obține un blat extrem de delicios și moale cu o umplutură delicioasă, combinat perfect cu sosul din iaurt grecesc. Sunt niște plăcințele aproape la fel de senzaționale ca cele preparate de bunica.
Image and video hosting by TinyPic
Se prepară cât ai clipi din ochi – plăcințele cu piept de pui și cașcaval(tastați pe titlul rețetei)
Plăcințele rapide și delicioase din aluat pe bază de iaurt, care sunt foarte apetisante, gustoase și consistente. Se prepară din ingrediente simple și accesibile. Procesul de pregătire a acestei rețete minunate nu ia prea mult timp. Încercați să pregătiți aceste plăcinte la tigaie și nu veți regreta.
Image and video hosting by TinyPic
”Gözleme” – cele mai delicioase turte tradiționale turcești!(tastați pe titlul rețetei)
Vă prezentă o rețetă inedită de turte tradiționale turcești, care sunt o adevărată operă culinară, delicioase și extrem de aromate. Savurați cu plăcere aluatul ușor crocant la exterior, combinat excelent cu umplutura moale și suculentă din brânză cu spanac.
Image and video hosting by TinyPic
Plăcinte cu cartofi și ciuperci- cele mai gustoase plăcinte mâncate vreodată, din aluat fără drojdie!(tastați pe titlul rețetei)
Aceste plăcinte cu cartofi și ciuperci se prepară atât de rapid, încât nu ai timp să stai și să aștepți când o să crească aluatul. Acum ai frământat, că iată trebuie să te apuci de uns turtele, de întins și repede la făcut plăcintele. Totul merge într-un tempou rapid și în mai puțin de 2 ore, ai pe masă cele mai gustoase plăcinte, făcute acasă.
Image and video hosting by TinyPic

Ingredients

Instructions

0 comments