Top 5 rețete delicioase cu dovlecei – sigur trebuie să le prepari în acest sezon!

iunie 13, 2018

A sosit vara, iar odată cu ea a început perioada când putem să ne bucurăm din plin de savoarea bucatelor preparate din dovlecel! Piețele și magazinele abundă în dovlecei tineri și proaspeți din care putem face o mulțime de bucate gustoase. Vă propunem câteva rețete delicioase și ușor de făcut, care cu siguranță vă vor convinge definitiv că această legumă merită să fie inclusă în meniul zilnic de vară.

Piept de pui îmbrăcat în dovlecei cu sos dulce-acrișor – un gust proaspăt și extrem de aromat!(tastați pe titlul rețetei)
Vă îndemnăm cu mare drag să încercați această rețetă de piept de pui fraged îmbrăcat în dovlecei cu sos dulce-acrișor, care au un gust extrem de proaspăt, aromat și fin. Pieptul de pui preparat după rețeta de mai jos iese foarte suculent, moale și cu un gust de milioane, iar în combinație cu celelalte ingrediente este pur și simplu fabulos.
Image and video hosting by TinyPic

Dovlecei în sos delicios de brânză – o mâncare cu un gust fin și o aromă proaspătă! (tastați pe titlul rețetei)
O modalitate diversă pentru prepararea dovleceilor, care o face specială sosul delicios din brânză și usturoi. Combinația acestor ingrediente oferă mâncării un gust proaspăt, aromat și deosebit de fin.
Image and video hosting by TinyPic

Dovlecei, roșii și ardei la cuptor în sos de smântână – o mâncare caldă, ușoară cu miros de vară! (tastați pe titlul rețetei)
Vă prezentăm o rețetă de legume proaspete la cuptor în sos delicios de smântână, care este un fel de mâncare caldă, ușoară și cu o aromă îmbietoare. Se prepară extrem de simplu și rapid, iar rezultatul vă va impresiona papilele gustative.
Image and video hosting by TinyPic

Oladii din dovlecei cu parmezan – o combinație de ingrediente aromate și pline de savoare!(tastați pe titlul rețetei)
Vă prezentăm o rețetă minunată de oladii din dovlecei cu adaos de parmezan, care o să vă lase gura apă din prima mușcătură. Sunt cu adevărat foarte delicioasă, aromate și nemaipomenit de moi, iar prepararea lor o să vă ia minimum de timp. Nici nu veți reuși să le puneți fierbinți pe farfurie, că o să observați cum îndată vor dispărea de acolo.
Image and video hosting by TinyPic
Tort aperitiv din dovlecei și roșii cu sos apetisant din smântână și usturoi! (tastați pe titlul rețetei)
O gustare copioasă, sățioasă, moale și extrem de aromată, pe care o puteți prepara foarte rapid, simplu și din ingrediente minime. Pe timp de vară este mâncare perfectă, deoarece are o textură foarte ușoară, cremoasă și o aromă proaspătă. Încercați acest deliciu inedit pe post de gustare obișnuită în timpul zilei sau la o cină ușoară în familie.
Image and video hosting by TinyPic

Ingredients

Instructions

0 comments