Tartine calde gata în doar 5 minute! O gustare extraordinară pentru toată familia.

octombrie 16, 2018

Ce poate fi mai bun decât un mic dejun copios? Vă prezentăm o rețetă rapidă și ușoară de frigănele cu salam. Aceste frigănele sunt moi, suculente și atât de delicioase că se topesc în gură. Fără mult efort și din câteva ingrediente banale obții un mic dejun copios și extrem de delicios.

Ingredients

12 bucăți Felii de pâine
3 Felii Șuncă
6 Felii Parizer
5 bucăți Ouă
100 g Cașcaval
50 ml Lapte
30 g Mărar
4 Fire Ceapă verde
3 g Sare

Instructions

  1. Tăiați pâinea în felii, pe 3 felii de pâine puneți câte două felii de parizer, iar pe 3 felii puneți câte o felie de șuncă și acoperiți cu celelalte 6 felii rămase. Astfel veți obține niște sandwich-uri.
  2. Puneți într-un bol ouăle, adăugați cașcavalul dat prin răzătoare mică, mărarul și ceapa verde tocate mărunt. Adăugați laptele , sarea și amestecați bine totul.
  3. Treceți sandwich-urile prin amestecul de ouă cu cașcaval. Nu uitați să îmbibați și marginile! Odată ce ați înmuiat bine frigănelele prin amestecul de ou, puneți-le pe o tigaie încălzită cu ulei și le prăjiți pe ambele părți până când se rumenesc.
  4. Savurați cu plăcere! Notă: Pentru a se găti uniform sandwich-urile și să fie moi în interior, le puteți găti în tigaie acoperite cu capac.

0 comments