Tartă rapidă cu mozzarella și șuncă – aperitivul perfect pentru petreceri sau pentru zilele în care timpul nu ne este prieten!

Preparation time
55 mins
Cooking time
50 mins
Difficulty
uşor
Serves
6 people
Meal course
Prânz
Posted on
4,00 bucăți
Felii de pâine
6,00 bucăți
Ouă
1,00 bucată
Ardei gras
1,00 bucată
Ceapă
2,00 bucăți
Felii șuncă
1,00 lingură
Pătrunjel
50,00 g
Mozzarella
50,00 g
Cașcaval
1,00 linguriță
Sare
0,50 linguriță
Piper negru măcinat
Tartă rapidă cu mozzarella și șuncă – aperitivul perfect pentru petreceri sau pentru zilele în care timpul nu ne este prieten!

O tartă rapidă și simplă, la care cu ușurință puteți juca cu umplutura, fie că puteți adăuga unele ingrediente, fie că o să excludeți vre-un ingredient. Tarta rapidă este minunată la orice oră a zilei, la fel este perfectă când ai oaspeți pe neașteptate. Încercați această tartă delicioasă cu șuncă, mozzarella și ardei.

  1. Amestecați într-un bol ouăle, ardeiul, ceapa și șunca tăiate cubulețe. Adăugați mozzarella și cașcavalul date prin răzătoare și pătrunjelul mărunțit. Condimentați cu sare și piper.
  2. Tăiați marginile feliilor de pâine și aranjați-le într-o tavă de copt (20 cm x 20 cm). Distribuiți amestecul obținut în tavă. Coaceți tarta în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C timp de 50 minute.
  3. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*