Tartă cu nectarine – un desert perfect pentru orice ocazie!

Preparation time
15 mins
Cooking time
20 mins
Difficulty
uşor
Serves
6 people
Meal course
Desert
Posted on
1,00 bucată
Ou
220,00 g
Zahăr
100,00 g
Unt
200,00 g
Făină
200,00 g
Cremă de brînză
200,00 g
Iaurt grecesc
4,00 bucăți
Nectarine
5,00 ml
Esență de vanilie
1,00 bucată
Portocală
Tartă cu nectarine – un desert perfect pentru orice ocazie!

O combinație perfectă între blatul crocant crema de brânză ușoară și nectarinele dulci-acrișoare. Un desert perfect pentru orice ocazie. Acesta se prepară uimitor de simplu și rapid, în rezultat obținându-se un desert deosebit de savuros, fin și aromat.

  1. Cu ajutorul unui mixer bateți oul și 120 g zahăr până obțineți o spumă, după care se adaugă untul și se bate timp de 1 min, în compoziția de ou și unt se adaugă făina și se mixează la viteză minimă.
  2. Aluatul obținut se așează în tavă (diametrul 22 cm) pentru tartă și se fac încizii cu ajutorul unei furculițe. Tarta se coace la temperatura de 190°C timp de 20 minute.
  3. Pentru prepararea cremei se amestecă crema de brânză, iaurtul grecesc, 100 g zahăr, esența de vanilie și coaja rasa de la o portocală.
  4. Peste blatul rece se întinde crema și se aranjează nectarinele tăiate felii subțiri. Se lasă la frigider pentru 30 min.
  5. Savurați cu plăcere!

No comments yet, be the first to leave one!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*